A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714000787.9962.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La datorie si de Pasti! Peste 400 de politisti ieseni vor asigura ordinea publica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-04-2014, ora 15:28

La datorie si de Pasti! Peste 400 de politisti ieseni vor asigura ordinea publica

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 14 – 21 aprilie, in contextul sarbatoririi Pastelui Ortodox si Catolic, se vor desfasura manifestari religioase, cultural - artistice si sportive, cu participarea unui public numeros, care impun luarea unor masuri specifice de catre politia ieseana, in vederea preintampinarii producerii oricaror evenimente negative si asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica.

Au fost dispuse masuri suplimentare in special in locurile de pelerinaj, zonele turistice si de agrement.

Politistii intensifica activitatile de control, in sistem integrat, impreuna cu reprezentantii C.J.P.C. Iasi si A.N.S.V.S.A. Iasi.

Vor fi amplificate activitatile de colaborare si cooperare cu celelalte institutii (I.J.J. Iasi, Politia Locala, Politia de Frontiera, structuri de informatii), actionandu-se in patrule mixte.

Vor fi intensificate activitatile de patrulare in zonele cu risc criminogen ridicat, dar si a culegerii de date si informatii in scopul cunoasterii permanente a acestor zone, a elementelor infractoare si a persoanelor care pot aduce atingere relatiilor de convietuire sociala.

Vor fi executate actiuni punctuale de catre structurile operative (S.I.C., S.I.F., S.A.E.S.P., S.O.P. si Serviciul Rutier) in cooperare cu alte institutii.

In punctele cu risc ridicat de accidente si cele de trafic intens, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere se va realiza o prezenta activa a politistilor rutieri, in special pe caile de acces spre lacasurile de cult, zonele de agrement, drumurile judetene, nationale si europene.

In perioada sarbatorilor de Pasti, vom avea angrenate in misiuni efective suficiente pentru mentinerea si asigurarea unui climat de liniste si siguranta publica, respectiv peste 400 de politisti din cadrul S.I.C., S.I.F., Serviciul Rutier, S.A.S., Ordine Publica, S.A.E.S.P. vor actiona zilnic pe raza intregului judet.

Foto: portalsm.ro

     
Tag-uri: politie, Iasi, Pasti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii