A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715136857.9907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La Iasi, continua distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-01-2015, ora 10:11

La Iasi, continua distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE

Articol de Cristian Amariei
Incepand de astazi, 15 ianuarie, Primaria Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara, incepe distribuirea produselor alimentare primite de la Uniunea Europeana pentru persoanele de pe listele suplimentare. Pe aceste liste se regasesc persoanele care au intrat in grupul – tinta intre data constituirii/actualizarii bazei de date – 1 august 2014 si data distribuirii ajutoarelor alimentare, respectiv decembrie 2014, sau persoanele care nu s-au regasit pe listele initiale desi indeplineau conditiile de acordare.

Distribuirea alimentelor pentru persoanele de pe listele suplimentare se va face de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 16:00 in Depozitul Vitalef din b-dul Chimiei nr.12 – pentru toate literele.

Documente necesare:

- buletinul/cartea de identitate in original si copie;
- documente care atesta calitatea de beneficiar (cupon pensie, cupon somaj, carnet somer, certificat de incadrare in grad de handicap, dispozitia primarului municipiului Iasi pentru aprobarea ajutorului social sau a alocatiei pentru sustinerea familiei) in original si copie.

In depozitul din sos. Nationala nr. 43 se va continua distributia pentru persoanele aflate pe listele initiale, dar care nu si-au ridicat ajutoarele alimentare pana acum, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 16.00.

In cadrul Programului de ajutorare a persoanelor defavorizate POAD 2014 vor fi distribuite ca ajutoare alimentare faina, malai, paste fainoase, ulei, zahar, conserve din carne de porc, conserve din carne de vita in suc propriu, conserve cu pateu de ficat. Livrarea acestora se va face in doua cutii de carton cu continut identic. Fiecare cutie va cuprinde jumatate din cantitatea alocata pentru o persoana.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Tag-uri: iasi, ajutoare, ue
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii