A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714035755.5718.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La Iasi a inceput campania de imunizare in scoli impotriva poliomielitei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
24-04-2013, ora 17:10

La Iasi a inceput campania de imunizare in scoli impotriva poliomielitei

Articol de Alexandra Stefanescu

Directia de Sanatate Publica a demarat la inceputul acestei saptamani in cabinetele scolare din judetul Iasi campania de imunizare cu vaccin antipoliomielitic inactivat, distribuind in mediul rural 3000 de doze.

In prima etapa se are in vedere recuperarea elevilor restantieri din clasele IV-VIII, dar si vaccinarea elevilor de clasa intai din mediul rural, urmand ca in etapa urmatoare sa se continue imunizarea elevilor de clasa intai din zona urbana. Din campaniile scolare derulate in anii anteriori exista un numar de 300 de elevi care nu au fost vaccinati impotriva poliomielitei. Pentru reducerea riscului ca acesti copii sa se imbolnaveasca, s-a decis recuperarea la vaccinare a tuturor restantierilor, elevi in prezent in clasele IV-VIII.

Poliomielita este o boala epidemica si contagioasa, afectand mai ales copiii sub varsta de 5 ani, singura metoda de prevenire recomandata fiind vaccinarea antipoliomielitica.

Foto: editiadesud.ro

     
Tag-uri: vaccin, elevi, Iasi, DSP
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii