A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713523571.5136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La Iasi a fost inaugurat un centru de tratament al copiilor cu autism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-12-2011, ora 16:34

La Iasi a fost inaugurat un centru de tratament al copiilor cu autism

Articol de Alexandra Stefanescu

In cadrul Clinicii de Psihiatrie Pediatrica de la Spitalul de Psihiatrie "Socola" din Iasi au fost inaugurate astazi doua spatii destinate copiilor cu autism.

Camerele au fost realizate dupa modelul centrelor de specialitate din Franta. Centrul de tratament din Iasi este singurul din regiunea de nord-est. Aici vor putea fi tratati incepand de astazi copii din toate judetele Moldovei.

"Iasul are incepand de astazi un centru destinat copiilor diagnosticati cu autism, fiind de altfel singurul centru de profil din zona Moldovei. Acest proiect vine in sprijinul parintilor, care pana acum veneau cu copiii la spital, insa nu existau conditii pentru efectuarea unei terapii de specialitate. In realizarea acestor doua camere am colaborat cu mai multe centre de tratament al bolnavilor cu autism din Franta, care ne-au explicat cum ar trebui sa arate si ce ar trebui sa contina fiecare. In cadrul centrului vor lucra pentru inceput doi psihologi si doi psihiatri specializati in autism ", a declarant managerul Spitalului "Socola", Calin Scripcaru.

Investitia in cadrul acestui proiect se ridica la suma de 150.000 de lei , bani alocati de Centrul National de Sanatate Mintala si Spitalul de Psihiatrie "Socola".

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii