ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2016, ora 09:01

Julio Iglesias va concerta la Iasi pe 11 mai

Articol de Cristian Amariei
Pe 11 mai, cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias va sustine concertul „Mi Vida” pe stadionul „Emil Alexandrescu”. Artistul va veni la Iasi la invitatia Vreau Bilet si cu sustinerea Primariei Municipiului Iasi.

Concertul, in deschiderea caruia va canta Julio Iglesias Jr., este parte a unui turneu mondial de promovare a ultimului album al cantaretului spaniol, „Mexico”, lansat anul trecut. La scurt timp dupa lansare, albumul a reusit sa ajunga pe primul loc in topurile din Spania, dar si din alte tari ale Europei. Single-ul „Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante reinterpretat de Iglesias, s-a situat de asemenea pe primul loc in preferintele publicului din Spania. „Mexico”, un album despre care artistul recunoaste ca are o puternica incarcatura emotionala, este prima inregistrare a unor piese in limba spaniola dupa 12 ani. Totodata, este cel de-al doilea album-tribut adus acestei tari care are un loc special in inima artistului. Castigator al premiului Grammy, cu peste 300 de milioane de discuri vandute peste tot in lume si mai mult de 2.600 de discuri de aur si platina primite in intreaga sa cariera, Julio Iglesias este unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor. Acesta a intrat in Cartea Recordurilor, fiind singurul cantaret de origine latina care a vandut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse in 14 limbi.

Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul „Emil Alexandrescu”, din Iasi sunt disponibile pe vreaubilet.ro, bilete.ro, bilet.ro, Agentia de bilete de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Agentia Teatrala Iasi, www.spectacoleiasi.ro, la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati si la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta.

Pret bilet

Golden VIP: 500 lei
VIP: 320 lei
Categoria 1: 230 lei
Categoria 2: 160 lei
Categoria 3: 110 lei
Categoria 4: 80 lei
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii