A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715727715.4138.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Joburile platite cu 1.000 de euro pe luna in Iasi pentru care se fac acum angajari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-12-2012, ora 13:01

Joburile platite cu 1.000 de euro pe luna in Iasi pentru care se fac acum angajari

Articol de Alexandra Stefanescu

Dezvoltator de iPhone in Iasi, PHP senior developer in Ramnicu-Valcea sau business consultant la Vodafone sunt cateva dintre posturile pentru care se fac acum angajari si pentru care se ofera un salariu lunar de 1000 de euro.

Economica.net a facut o lista cu locurile de munca din Romania pentru care se angajeaza in aceasta perioada si ofera si 1000 de euro lunar.

Firma Web Business SRL din Iasi cauta in aceasta perioada doi oameni care sa performeze pe postul de Php Web Developer & Android - Iphone Developer. Daca ai cunostinte in urmatoarele zone de expertiza: (x)Html, CSS, Php 5.x, Mysql 5.x, Javascript, Ajax, Android dev, iPhone dev, jQuery, Smarty, Zend, DAO, MVC, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru acest post. Angajatorii promit sa iti ofere salariu lunar de 1000 de euro, program flexibil si mediu de lucru relaxat.

Firma TechLab Five din Ramnicu Valcea cauta in aceasta perioada doi oameni care sa performeze ca PHP senior developer. Candidatii potriviti pentru aceste posturi au experienta in framework-uri si tool-uri PHP: symfony, CakePHP, Zend Framework, au experienta de lucru cu framework-uri [removed] Prototype, jQuery si mai au si cunostinte mySQL. Functie de cunostintele candidatilor, ei vor fi remunerati cu salarii nete lunare intre 1000 de euro si 1500 de euro, potrivit anuntului de recrutare pe care-l gasiti aici. Candidatii selectati pentru aceste post vor primi prima de relocare in Ramnicu Valcea si bonusuri de performanta. Vezi pe economica.net lista completa a locurilor de munca pentru care se angajeaza in aceasta perioada si ofera si 1000 de euro lunar.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: job, angajari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii