A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713435608.2227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jandarmii ieseni iau masuri de ordine publica pentru obiceiurile de iarna si Revelionul 2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-12-2014, ora 08:01

Jandarmii ieseni iau masuri de ordine publica pentru obiceiurile de iarna si Revelionul 2015

Articol de Madalina Irimia
In perioada 31.12.2014 – 06.01.2015, Jandarmeria Iasi va actiona in cooperare cu celelalte forte pentru asigurarea ordinii publice cu ocazia desfasurarii manifestarilor traditionale si a celor prilejuite de trecerea in noul an.

Jandarmii ieseni vor avea in vedere in special manifestarile organizate in spatiul public, la care participa un numar mare de persoane.

Astfel, in noaptea de Revelion se va asigura ordinea la concertul si focul de artificii din P-ta Palatului Culturii din Iasi, dar si la manifestarile organizate in Pascani si Hirlau. Efectivele de ordine publica formate din jandarmi, politisti, politisti locali si lucratori I.S.U. vor actiona pentru asigurarea climatului de ordine necesar derularii in siguranta a evenimentelor. De asemenea, in vederea prevenirii unor incidente ori pentru a se interveni prompt in caz de tulburare a ordinii publice sau alte situatii, jandarmii vor patrula si printre spectatori.

In data de 31.12.2014 si prima zi din 2015 vor fi luate masuri specifice de ordine publica cu ocazia derularii unor traditii si obiceiuri in mai multe localitati din judetul Iasi, dintre care enumeram: Tibana, Tibanesti, Voinesti, Podu Iloaiei, Popricani, Baltati, Letcani si Motca.

In locurile unde se vor desfasura obiceiurile populare se va actiona in sistem mixt jandarmi-politie, in vederea mentinerii ordinii publice si prevenirea savarsirii de fapte antisociale. Persoanelor care participa impreuna cu copii, la diferitele evenimente organizate in spatiul public, le recomandam sa acorde o atentie deosebita acestora, pentru a se evita pierderea sau ratacirea minorilor.”, au declarat reprezentantii IJJ Iasi.

In vederea evitarii incidentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure ordinea publica, jandarmii ieseni recomanda cetatenilor sa evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participa la diferite manifestari trebuie sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul sesizarii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa se solicite interventia fortelor de ordine.

Foto: ziarelive.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii