A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713479653.4719.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

James Arthur, Smiley si Delia, la concertul din piata Palatului din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-10-2015, ora 08:47

James Arthur, Smiley si Delia, la concertul din piata Palatului din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Cea de-a XXIV-a editie a Sarbatorilor Iasului se incheie joi, 15 octombrie, cu asteptatul concert aniversar. Gazduit in Piata Palatului Culturii de la ora 19, spectacolul din acest an marcheaza si depunerea candidaturii Iasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii.
Pentru a sarbatori Iasul, pe scena vor urca vedeta internationala James Arthur si renumitii interpreti romani Delia si Smiley. In deschiderea spectacolului vor sustine recitaluri formatii locale. Concertul va fi urmat de un spectacol de lumini, lasere si artificii, oferit de Primaria Municipiului Iasi.

James Arthur

Nascut pe 2 martie 1988 in Middlesbrough, Marea Britanie, James Arthur isi urmareste pasiunea pentru muzica din adolescenta. De la 15 ani a compus cantece si a facut parte din mai multe formatii. Recunoasterea internationala a aparut insa in 2012 cand a reusit sa castige concursul X Factor Marea Britanie. Devenit celebru, a lansat single-ul „Impossible” ce a ajuns pe locul I in UK Singles Chart chiar din prima saptamana. Succesul melodiei a fost confirmat de vanzarile inregistrate: 1,27 milioane copii in Marea Britanie si 2,5 milioane in lumea intreaga. in noiembrie 2013, si-a lansat primul album, primit cu entuziasm de lumea muzicala si clasat pe locul 2 in topul britanic. La inceputul anului 2014, James Arthur a plecat in primul turneu, 37 de concerte in toata Europa. in acest moment, cantaretul britanic se afla in cel de-al doilea turneu – The Story So Far si pregateste lansarea unui nou album, programat pentru aparitie in 2016.

Delia

Delia Matache, cunoscuta cu numele de scena Delia, este una dintre cele mai iubite si apreciate voci ale Romaniei. S-a nascut pe 7 februarie 1982, in Bucuresti si, inca de mica, a dat dovada de aptitudini muzicale. A absolvit Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” si mai apoi a urmat cursurile Conservatorului de Muzica din Bucuresti.
A debutat in 1999, la varsta de 17 ani, fiind alaturi de Nick componenta a trupei N&D. Formatia a cunoscut un succes rasunator, marcand multe dintre hiturile perioadei. in 2003, odata cu desfiintarea trupei, Delia a continuat cariera solo, ceea ce inseamna, pana in prezent trei albume. Este, de asemenea, cel mai longeviv jurat al emisiunii concurs X Factor. In anul 2015, Delia a lansat ultimul album, Pe Aripi de Vant, album ce poarta numele hit-ului ce a fost No. 1 pentru 21 de saptamani in topuri. in momentul de fata, Delia se remarca in programele de radio si in topuri cu melodiile „Cum ne noi”, „Inimi desenate” sau „Da, mama”.

Smiley

Smiley este numele de scena a lui Andrei Tiberiu Maria si a devenit unul dintre cantaretii cu cel mai mare succes in ultimii ani. Nascut in Pitesti pe 27 iulie 1983, cel ce avea sa devina Smiley a urmat cursurile scolii Populare de Arta de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” unde a studiat chitara clasica.

La varsta de 10 ani si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput cariera vocala. Dupa trei ani alaturi de trupa Millenium 3, Smiley a fost remarcat de Gyuri Pascu. Ulterior s-a imprietenit cu CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu. in 2001, la propunerea lui CRBL s-a alaturat trupei Simplu. Si-a facut debutul in cadrul formatiei odata cu hit-ul „Oare stii”, de pe albumul cu acelasi nume. In 2008, Smiley a scos primul sau album solo, „In lipsa mea”, ce contine melodii care au devenit foarte repede hituri: „Preocupat cu gura ta”, „Am bani de dat”, „Designed to love you”. In paralel, Smiley si-a facut si debutul in televizune, odata cu serialul „Un pas inainte”, in 2007. Pe parcursul anilor, Smiley a devenit si o vedeta de televiziune. Dupa participarea la show-ul „Dansez pentru tine” artistul este jurat in cadrul emisiunii „Vocea Romaniei” si co-prezentator al „Romanii au talent”.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii