A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716132908.5899.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ionut Popa: „Inca nu stiu daca voi continua la Iasi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
13-06-2012, ora 11:45

Ionut Popa: „Inca nu stiu daca voi continua la Iasi”

Articol de Cristian Amariei

Desi pana la reluarea pregatirilor mai este mai putin de o saptamana, situatia bancii tehnice a gruparii CSMS Iasi este inca incerta.

Antrenorul Ionut Popa, care a promovat echipa de pe prima pozitie in Seria I a ligii a doua, are contract cu clubul din Copou pana la 1 iulie si nu este sigur ca isi va reinnoi angajamentul. Popa spune ca se va prezenta la reunirea lotului, lunea viitoare, atunci urmand sa aiba loc si discutiile decisive cu conducerea clubului.

"Nu pot sa-mi dau cu parerea despre programul echipei in sezonul viitor, pentru ca nu stiu daca voi mai fi eu antrenorul echipei. Am contract pana la 1 iulie, dar nu stiu daca voi continua la Iasi. Eu ma voi prezenta luni la reunire si atunci voi discuta cu conducerea clubului si vom decide daca voi ramane sau nu la Iasi", a declarat antrenorul Ionut Popa.

Tehnicianul a adaugat ca nu a fost sunat de catre nimeni din conducere si ca, desi a discutat telefonic cu primarul Gheorghe Nichita, cei doi au ocolit subiectul fotbal.

"Deocamdata nu m-a sunat nimeni din conducere pentru a discuta despre viitorul meu pe banca tehnica. Am asteptat sa se termine alegerile locale. L-am sunat pe domnul primar Nichita, l-am felicitat pentru ca a fost reales in functie, dar nu am discutat nimic despre fotbal. Urmeaza sa discutam luni, la Iasi. Eu am pretentiile mele, ei le au pe ale lor, iar daca acestea vor coincide, poate raman la Iasi. Daca nu, isi vor aduce antrenor", a punctat Popica.

Sursa: prosport.ro

Foto: sport365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii