A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716083837.7762.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ioan Holender sustine un curs la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
28-02-2012, ora 08:05

Ioan Holender sustine un curs la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”

Articol de Alexandra Stefanescu

Ioan Holender, fostul director al Operei din Viena, va sustine la Iasi, in perioada 4-7 martie un curs intensiv de Management Cultural International, la invitatia Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” si a Universitatii de Arte „George Enescu”.

Vor participa atat studenti cu afinitati si cunostinte din domeniile muzical, literar, publicistic sau teatral, cat si reprezentanti ai catorva institutii de profil importante din Romania si Republica Moldova (sunt confirmate participari de la Opera Nationala din Iasi, Bucuresti si Cluj Napoca, Filarmonica din Iasi, Teatrul National de Opera si Balet din Chisinau, Universitatea “Alecu Russo” din Balti).

Cursul este bazat pe cel predat de Ioan Holender la Universitatea din Viena si va oferi toate coordonatele necesare pentru intelegerea aspectelor legate de buna functionare a unui teatru muzical (solisti, orchestra, cor, colaboratori tehnici, sponsorizari etc).

In cadrul vizitei sale la Iasi, Ioan Holender isi va lansa marti, 6 martie, volumul „Spuse, traite, dorite. Amintiri”, publicat la Editura Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”. Evenimentul va avea loc la Libraria-Cafenea “Tafrali” (aflata in Corpul A al Universitatii), incepand cu ora 18.30.

Nascut la Timisoara, Ioan Holender a fost cel mai longeviv director al Operei de Stat din Viena, conducand institutia intre anii 1992 si 2010. In prezent este presedinte si director artistic al Festivalului International „George Enescu”. De-a lungul timpului a fost onorat cu numeroase distinctii, printre care: Officier de L‘Ordre des Arts et des Lettres, Franta (1999), Osterreichisches Ehrenkreuzes fur Wissenschaft und Kunst 1. Klasse, Membru de onoare al Academiei Romane.

Foto: kleinezeitung.at

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii