A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713891507.6136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Invitati de marca la aniversarea celor 100 de ani ai USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
24-10-2012, ora 17:48

Invitati de marca la aniversarea celor 100 de ani ai USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ministrul Educatiei, Tineretului si Sportului Ecaterina Andronescu, Vicepresedintele Academiei Romanie, acad. Cristian Hera, Secretarul General in Ministerul Agriculturii Sergiu Chelmu sunt cateva dintre personalitatile care vor transmite, personal, mesaje Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”, aflata la aniversarea celor 100 de ani de invatamant superior agronomic la Iasi.

Aula Magna “Haralamb Vasiliu” va gazdui maine, 25 octombrie, cu incepere de la ora 9.30, Adunarea festiva “100 de ani” care va incepe cu un microrecital sustinut de Cvartetul Arpeggione al Operei Romane Iasi, va continua cu mesajele din partea Rectorului, prof. dr. Vasile Vintu, si Presedintelui Senatului, prof. dr. Gerard Jitareanu si cu un tur virtual realizat si difizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Vor urma mesajele din partea invitatilor USAMV dintre care mai amintim pe Dumitru Simionescu, vicepresedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu - Sisesti”, Ioan Curtu, presedintele Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior. Din partea autoritatilor locale vor fi prezenti Prefectul Romeo Olteanu, Presedintele Consiliului Judetean Cristian Adomnitei si Primarul Gheorghe Nichita. Slijba de Te Deum va fi oficiata de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Arhiepiscopul Iasilor. De asemenea, la Adunarea festiva “100 de ani” vor mai fi prezenti rectorii Universitatilor Agronomice din Romania si rectorii Univesitatilor iesene.

Evenimentele de maine vor continua cu decernarea titlurilor de Doctor Honoris Causa, decernari de diplome, medalii jubiliare si dezvelirea statuilor si busturilor din fata Universitatii. Ziua va fi incheiata cu un Concert Cameral programat pentru ora 16.30, in Aula Magna “Haralamb Vasiliu” si cu un vernisaj al expozitiei prof. univ. Dr. Dr. h.c. Vasile Cotofan – Galeria de Arta, in Sala de marmura a Facultatii de Medicina Veterinara, programat pentru ora 17.30.

Foto: curentul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  21.06.2017 17:20

wh0cd351387 diflucan pill

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii