A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714085110.2975.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intrarea libera la concertul Ian Anderson – Jethro Tull
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-06-2014, ora 11:40

Intrarea libera la concertul Ian Anderson – Jethro Tull

Articol de Madalina Irimia

Super-concert, sambata, 21 iunie, pe scena FIE de la Palatul Culturii! In cea de-a doua zi a Festivalului International al Educatiei, in incheierea Marsului Absolventilor, de la ora 20.00, iesenii si nu numai sunt asteptati la un spectacol realizat de legenda rock Ian Anderson, care ne va oferi celebrele piese Jethro Tull! Intrarea la concert este libera, organizatorii FIE – Primaria Municipiului Iasi si Fundatia Iasi – Capitala Culturala Europeana – asteptand un numar cat mai mare de spectatori la un eveniment care promite sa fie senzational.

Jethro Tull, trupa formata in anul 1967 in Blackpool (Anglia), este un fenomen unic in istoria muzicii: un complex original care cuprinde mai multe stiluri, inclusiv blues, jazz, folk, medieval, clasic, hard rock, alaturi de influente ale muzicii electronice, totul innobilat de sunetul inconfundabil al flautului. Cunoscut ca artistul care a introdus flautul in muzica rock, Ian Anderson este, fara indoiala, „creierul” din spatele a tot ceea ce a creat Jethro Tull.

In prezent, trupa este formata din Ian Anderson (flaut, voce, chitara acustica), Florian Opahle (chitara electrica), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass), la care se adauga ajutorul lui Ryan O’Donnell, in zona vocala si teatrala.

De-a lungul exceptionalei cariere, Ian Anderson si Jethro Tull au sustinut peste 3.000 de concerte in zeci de tari, au lansat 30 de albume, vanzand peste 60 de milioane de copii in toata lumea si castigand 11 discuri de aur si 4 de platina. „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath” sau „Too Old to Rock’n’Roll, Too Young to Die“ sunt doar cateva dintre piesele care au facut istorie si pe care iesenii le vor putea asculta sambata seara, pe scena FIE de la Palatul Culturii.

Foto: concertblast.com

     
Tag-uri: concert, Iasi, palat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  06.07.2017 04:07

wh0cd414936 buy phenergan buy albuterol Generic Plavix

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii