ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-02-2015, ora 11:38

Internship pentru studenti la Primaria Iasi

Articol de Cristian Amariei
Primaria Iasi a demarat in aceasta saptamana un program de internship destinat studentilor ieseni interesati de activitatea administratiei publice. Prima serie a inceput sesiunea de internship luni, 23 februarie, o prima prezentare a administratiei locale fiind facuta de viceprimarul Mihai Chirica. Studentii s-au intalnit cu sefii de departamente din Primarie si au aflat mecanismele interne ale institutiei ce conduce orasul.

Timp de o saptamana, primii 13 studenti inscrisi in proiect vor participa la vizite in teren la directiile, societatile subordonate, furnizorii de utilitati, dar si pe santierele proiectelor europene importante. De asemenea, se va forma un grup de lucru din studenti si reprezentanti ai Primariei pentru dezbaterea unor proiecte si gasirea unor solutii si initiative de dezvoltare. La finalul perioadei de internship, studentii vor primi certificate de participare si adeverinte de voluntariat.

Programul de internship va continua pe parcursul intregului an, timp de o saptamana, in fiecare luna. Fiecare serie va fi formata din 15 – 20 de studenti. Programul este deschis tuturor tinerilor care studiaza in Iasi, indiferent de specializare, in vederea crearii unor grupuri multidisciplinare. Participantii la internship au ocazia sa cunoasca procesele administrative si practice ale serviciilor municipalitatii, modul de implementare a proiectelor europene, functionarea Consiliului Local.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  01.06.2017 07:19

wh0cd7323670 lisinopril 5mg tablets adalat amitriptyline levitra kamagra erythromycin generic avana

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii