ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-04-2015, ora 10:34

Internship, a treia serie de studenti la Primaria Iasi

Articol de Cristian Amariei
Programul de internship derulat de Primarie a ajuns la editia a III-a. Pe parcursul acestei saptamani, 27 de studenti de la diferite facultati din Iasi, vor avea ocazia sa cunoasca activitatea Primariei si a societatilor subordonate.

In fiecare zi tinerii vor fi implicati in diverse activitati. Vor vizita Palatul Roznovanu, actualul sediu al Primariei Municipiului Iasi, vor vizita Serviciul Relatii Internationale, Serviciul Informatizare, Centrul de Informatii pentru Cetateni, Directia Economica, Directia Dezvoltare si Proiecte Europene, dar vor merge si pe teren.

In prima zi de program, tinerii au vizitat Palatul Roznovanu si dispeceratul proiectului european „Sistem de management al traficului in municipiul Iasi”. A fost discutat programul de activitati pentru saptamana in curs si s-a stabilit organizarea unui eveniment pentru ziua de vineri.

Pe parcursul urmatoarelor zile, studentii vor vizita Muzeul Unirii, sediul Politiei Locale, sediile Salubris si Servicii Publice, dar si sediul operatorului de termoficare, Veolia.
La finalul stagiului de practica studentii vor primi certificate de participare si adeverinte de voluntariat.

Modalitati de inscriere

Studentii de la toate universitatile si facultatile iesene sunt asteptati sa se inscrie pentru urmatoarele serii de internship. Programul este deschis tuturor studentilor, indiferent de specializare, si va continua pe parcursul intregului an, timp de o saptamana, in fiecare luna. inscrierile se pot face pe adresa de email: internship@primaria-iasi.ro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  30.05.2017 03:18

wh0cd2097833 lisinopril hydrochlorothiazide buy zithromax

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii