A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714663228.9278.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Interlopul iesean Cosmos Tanase a fost retinut intr-un dosar privind traficul de droguri (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2012, ora 14:13

Interlopul iesean Cosmos Tanase a fost retinut intr-un dosar privind traficul de droguri (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Interlopul iesean Cosmos Tanase a fost retinut luni seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT.

Cosmos Tanase este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc, dupa ce un barbat a fost prins avand asupra sa 1,3 kilograme de cocaina. Valoarea drogurilor este de aproximativ 130.000 de Euro.

Potrivit anchetatorilor, reteaua condusa de Cosmos Tanase ar fi formata din sase membri. Acestia ar fi actionat in perioada noiembrie 2011- februarie 2012.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Iasi au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Tanase Cosmos, in varsta de 38 de ani, din municipiul Iasi, lider al unui grup infractional organizat transfrontalier, constituit din 10 persoane, cetateni romani si spanioli, specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc, introducere in tara, fara drept si consum de droguri de mare risc. Drogurile erau depozitate in locuintele lui Puia Costel si a lui Cozma Costel si ulterior comercializate de catre membrii gruparii pe raza municipiului Iasi. Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat Tribunalului Iasi arestarea preventiva a inculpatilor Tanase Cosmos, Puia Costel si Cozma Costel pentru o perioada de 29 de zile”, informeaza DIICOT Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii