ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-01-2014, ora 10:10

Intalnire cu tema “Guvernarea deschisa pe agenda publica” la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Madalina Irimia

Joi, 30 ianuarie 2014, de la ora 11, la Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi va avea loc intalnirea Centrului pentru Jurnalism Independent cu tema Guvernarea deschisa pe agenda publica. Intalnirea se va desfasura la sediul central al Bibliotecii Judetene Iasi, in cadrul Compartimentului American Corner (Galeriile Comerciale, et 1, Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 10).

Din partea Centrului pentru Jurnalism Independent, la eveniment vor participa Ioana Avadani, director executiv si Cristina Lupu, manager de programe. Prin intermediul Skype, participantii vor discuta cu Radu Puchiu, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, Coordonatorul Directiei de Servicii Online si Design, departamentul responsabil de implementarea Parteneriatului pentru Guvernare Deschisa in Romania. Invitatii vor prezenta principiile guvernarii deschise, angajamentele asumate de Romania si progresele facute. Vor fi prezentate exemple bune practici si instrumente simple, dar eficiente pentru monitorizarea accesului si utilizarea informatiilor disponibile publicului.

La intalnire sunt invitati sa participe jurnalisti, studenti, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai ONG-urilor locale. Numarul participantilor este limitat. Cei interesati sa ia parte la intalnire sunt rugati sa confirme participarea pana marti, 28 ianuarie 2014, la email: americancorneriasi@gmail.com sau cristina@cji.ro.

Foto: cafemedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  06.03.2017 04:15

wh0cd800164 buy viagra online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii