ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-11-2014, ora 12:47

Intalnire a pasionatilor istoriei Iasului, la Biblioteca Judeteana

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” va organiza sambata, 8 noiembrie 2014, incepand cu ora 11.00, la Sala de Lectura, o noua intalnire a pasionatilor istoriei trecutului orasului, care se desfasoara in cadrul Clubului „Iubitor de Iasi”. Tema intalnirii: „Gh. Asachi – portret in epoca” este dedicata personalitatii complexe a lui Gheorghe Asachi de la a carui moarte se implinesc, in aceasta luna, 145 de ani si va fi prezentata de Corneliu Coman, prieten al istoriei si al monumentelor iesene.

Clubul „Iubitor de Iasi” se adreseaza tuturor celor pasionati de istoria locala si isi propune, prin intalniri periodice, sa faciliteze cresterea nivelului de informare asupra trecutului orasului Iasi, cunoasterea si monitorizarea monumentelor orasului, conexiunea persoanelor cu interese similare.

Proiectul „Iubitor de Iasi” se desfasoara in cadrul programului „Culorile Cartii” al Bibliotecii Judetene.

Participarea este gratuita. Pentru inscriere, trebuie completat formularul online disponibil la adresa https://docs.google.com/forms/d/1G2t3PUVjQYYjdU6JtqKuH3DuOj-6ByK8v5cVGh_G_Qs/edit# sau solicitat formularul tiparit, la Centrul de Inscriere si Referinte al Bibliotecii (Bd. Stefan cel Mare, Nr. 8-10).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii