A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716018862.0335.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi a lansat astazi Parteneriatul pentru Educatie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
26-03-2012, ora 17:17

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi a lansat astazi Parteneriatul pentru Educatie

Articol de Alexandra Stefanescu

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a lansat, astazi, Parteneriatul pentru Educatie. La eveniment a luat parte si omul de afaceri Gabriel Mardarasevici.

Acest parteneriat are ca scop sustinerea mediul educational de catre mediul de afaceri, identificarea punctelor de convergenta dintre mediul educational si cel economic, adaptarea ofertelor educationale si a planurilor de scolarizare ale unitatilor scolare la nevoile si cerintele pietei muncii si derularea de proiecte comune in folosul societatii din perspectiva si in spiritul responsabilitatii corporatiste si al economiei sociale.

"Am lansat astazi parteneriatul pentru educatie format dintr-un grup de oameni din care fac parte oameni de afaceri de succes din judetul Iasi si reprezentanti ai invatamantului preuniversitar iesean. Ne propunem sa aducem cele doua domenii, economic si educatie, cat mai aproape unul de celalalt. Mediul de afaceri iesean are nevoie de absolventi din invatamant care sa raspunda solicitarilor lor, nevoilor lor, asteptarilor lor", a declarat inspectorul general al ISJ Iasi, Liliana Romaniuc.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii