A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716322085.9456.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Inconstienta pe sosele. Un barbat a fost prins de radar cu o viteza de peste 120 km/h in localitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-05-2014, ora 11:18

Inconstienta pe sosele. Un barbat a fost prins de radar cu o viteza de peste 120 km/h in localitate

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 2- 4 mai, efectivele de politie rutiera din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene, in cooperare cu politisti de ordine publica si politie de frontiera, au organizat actiuni punctuale, in sistem integrat, pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice sau a celor care nu respecta regimul legal de viteza.

Astfel, au fost vizate drumurile nationale si europene de pe raza intregului judet, fiind aplicate in total 202 sanctiuni contraventionale, dintre care 112 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, valoare totala a acestora fiind de 34.620 lei.

Politistii au controlat 332 autoturisme, au retinut 28 de permise de conducere, 5 certificate de inmatriculare si au retras 2 placute cu numere de inmatriculare.

A fost depistat G. Radu, de 24 ani, din municipiul Vaslui, in timp ce conducea un auto pe D.N. 24, in localitatea Satu Nou, cu viteza de 126 km/h, control radar, limita legala fiind de 50 km/h. Persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda de 765 lei, si s-a dispus retinerea permisului de conducere, pentru o perioada de 90 zile”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: sofer, radar, viteza, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii