ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-02-2014, ora 10:44

Incepe eliberarea adeverintelor provizorii de grad principal

Articol de Alexandra Stefanescu

Filiala Iasi a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania incepe, saptamana viitoare, eliberarea adeverintelor provizorii pentru asistentii medicali si moasele care au promovat examenul de grad principal, sesiunea decembrie 2013.

Reprezentantii Filialei in unitatile medicale vor primi adeverintele pentru toti membrii organizatiei din unitatile respective, pe care le vor distribui colegilor.

Asistentii medicali care lucreaza in cabinete medicale individuale, farmacii cu circuit deschis,laboratoare si medicina scolara sunt asteptati la sediul organizatiei de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-12.00, pentru a-si primi adeverintele.

Adeverintele se ridica in baza actului de identitate si a semnaturii titularului.

Adeverintele provizorii sunt eliberate conform Referatului Ministerului Sanatatii nr. EN 325/15.01.2014, urmand ca Ministerul sa le intocmeasca pe cele definitive in cursul anului. Conform referatului Ministerului Sanatatii, adeverinta provizorie „asigura titularului drepturile ce decurg din prevederile legale in vigoare si este valabila pana la data eliberarii adeverintei definitive”.

Foto: wall-street.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii