ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-05-2014, ora 12:39

Incep lucrarile de reabilitare a esplanadei Mimoza din Pacurari

Articol de Cristian Amariei

In luna mai vor demara lucrarile de modernizare a esplanadei Mimoza din cartierul Pacurari. Santierul urmeaza sa dureze patru luni, timp in care zona va fi transformata radical, cu parc de joaca, spatii verzi si mobilier urban nou.

Au inceput amenajarile pentru organizarea de santier si, in aceste zile, urmeaza sa inceapa lucrarile efective de modernizare a intregii zone. Conform contractului, esplanada va fi finalizata in patru luni”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica. Lucrarile vor fi executate de firma Elitconstruct SRL care a castigat licitatia cu o valoare de 743.477 lei, fara TVA .

Planul prevede crearea unui centru de promenada si de petrecere a timpului liber prin realizarea unui parc, a unui loc de joaca si amenajarea de spatii verzi. Suprafata care va fi modernizata masoara peste 3.600 de metri patrati, proiectul cuprinzand refacerea integrala a zonei din fata blocurilor 534, 553, T2 si T3 Lucrarile vor cuprinde realizarea aleilor pietonale si montarea de pavele. Vor fi infiintate noi spatii verzi cu gazon. Totodata va fi amenajat si un parc de joaca, cu aparate moderne. Se vor monta pergole de lemn si stalpi ornamentali pentru iluminat. Mobilierul urban va fi schimbat in totalitate, cu jardiniere din beton si lemn, mese de sah si banci din lemn.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
alin,  02.05.2014 15:22

Multe lucrari incep, putine se mai si termina...

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii