A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713898550.0362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incep ample lucrari pe strazile si aleile din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2016, ora 08:14

Incep ample lucrari pe strazile si aleile din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Primarul interimar Mihai Chirica a anuntat joi, 21 aprilie, in cadrul unei conferinte de presa, demararea unor ample lucrari de modernizare a strazilor, aleilor si trotuarelor din cartiere. Acesta a prezentat, mai intai, stadiul in care se afla licitatiile privind modernizarea arterelor din municipiu.

Am demarat mai multe licitatii privind modernizarea de strazi, inclusiv cele semnalate la dezbaterea bugetului local pe acest an. Astfel, in prezent, avem in proiectare strazile Smardan, I. C. Constantineanu, Petre Vancea, Mosu, Ogorului, Viticultorilor, Timpului, Podoleanu, Gloria, Strugurilor, Poienilor, Semanatorului si Alba Iulia, aleile Strugurilor si Tudor Neculai, fundacul Strugurilor, soselele Iasi – Voinesti si Barnova si bulevardul Primaverii. In executie sunt strazile Cazarmilor, Plopii fara sot, Dealu Bucium, Iancu Bacalu, Petru Movila, Sfantul Andrei, Tanasescu si Atelierului si fundacurile Socola, Bucium si Paun. De asemenea, sunt in proiectare si executie strada Gheorghe Asachi si bulevardul Dimitrie Cantemir. Totodata, Splai Bahlui Mal Drept, intre Podul de Piatra si Podul Sfantul Ioan, este in executie, proiectarea fiind facuta in anii precedenti”, a anuntat Mihai Chirica, care a adaugat ca in perioada urmatoare Primaria va avea in vedere si modernizarea altor strazi.

Acesta a prezentat si noutatile in cazul licitatiei de montare de pavele si amenajare de alei. in prezent, reprezentantii municipalitatii sunt la etapa de analiza tehnico-economica a ofertelor depuse.

Saptamana aceasta am avut procedura publica de licitatie pentru alei si trotuare. Este vorba de o suprafata totala de 50.000 de metri patrati. S-au depus doua oferte, din partea Tec Telecom SRL, cu o valoare de 4,2 milioane de lei, si Symmetrica SRL, cu o valoare de 4,7 milioane de lei. Dupa finalizarea procedurii de licitatie, vom actiona in tot orasul, in special intre blocuri. Vom demara cu triunghiul cuprins intre bulevardul tutora, Splai Bahlui Mal Drept si bulevardul Primaverii, cu zonele Ciurchi, Stejar si Canta si in zonele in care au ramas lucrari nefinalizate in ultimii ani”, a mai spus Mihai Chirica.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii