A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713509146.6449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Inca o zi de aglomeratie la CJAS Iasi. Zeci de persoane au stat la coada pentru a-si ridica cardul de sanatate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-05-2015, ora 08:13

Inca o zi de aglomeratie la CJAS Iasi. Zeci de persoane au stat la coada pentru a-si ridica cardul de sanatate

Articol de Cristian Amariei
Peste 100 de oameni s-au certat si s-au imbulzit in speranta ca nu se vor intoarce acasa fara cardul de sanatate. Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa intre in posesia acestui document electronic, sefii CJAS au decis ca angajatii institutiei sa lucreze peste program pana vineri.

Zeci de oameni au stat la rand la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate inca de la ora cinci dimineata. Dupa cateva ore de asteptare s-au luat la cearta.

„Cine e primul, intra, cine vine mai tarziu, Dumnezeu stie. (rep) Cum de nu ati reusit pana acum sa luati cardul? Asta este, nu este timp, nu am reusit”, a spus o persoana.

“Am stat si ieri si nu am reusit. (rep) Cat ati stat ieri? Am stat vreo doua ore”, a spus o alta persoana.

Am fost si ieri, mama, ca trebuia sa ma duc sa ma internez si au refuzat, nu ne-au tratat, am venit pentru adeverinta, mi-au spus ca nu imi da adeverinta ca mi-a venit cardul”, s-a plans o alta persoana.

40.000 de persoane din Iasi inca nu au cardul de sanatate.

„Ieri am avut un numar record de persoane la sediul Casei de Asigurari de Sanatate, aproximativ 900 de persoane. Dintre care 700 si-au ridicat cardul de sanatate. Programul cu publicul este marit pana la ora 18. De asemenea, am marit si personalul”, a spus Robert Danca, directorul CJAS Iasi.

Asiguratii ale caror carduri nu a fost tiparite trebuie sa astepte la domiciliu confirmarea ca documentele sunt gata. in cazul in care trebuie sa se prezine la medic, pot lua de la Casa de Asigurari de Sanatate o adeverinta care inlocuieste documentul. Cei care au pierdut cardul sau l-au distrus pot avea unul nou in schimbul taxei de 15 lei.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii