A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714178029.2212.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In doar cateva ore politistii ieseni au dat amenzi de peste 66.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-08-2014, ora 12:05

In doar cateva ore politistii ieseni au dat amenzi de peste 66.000 de lei

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 25 august, intre orele 07.00 – 20.00, efectivele politiei rutiere si ordine publica din cadrul IPJ Iasi in colaborare cu Sectia Regionala de Politie Transporturi Iasi, au organizat si executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii nerespectarii regulilor rutiere la trecerea la nivel cu calea ferata, in cadrul careia au fost aplicate amenzi de peste 66.000 de lei.

Au fost angrenati peste 50 de politisti, fiind aplicate 225 de sanctiuni contraventionale aplicate, din care 13 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferata, celelalte fiind pentru alte abateri la regimul rutier. Valoare insumata a amenzilor aplicate depaseste suma de 66.000 lei. Totodata au fost constatate 6 infractiuni, toate la regimul rutier.

Potrivit IPJ Iasi, „ B. Costel, de 41 de ani, din comuna Ciurea, judetul Iasi, a condus un autoturism dupa ce consumase bauturi alcoolice. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi unde i-au fost prelevate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

T. Daniel, de 34 de ani, din comuna Costuleni, jud. Iasi, a condus un autoturism pe str. Sg. Gr. Ioan din mun. Iasi, iar la trecerea la nivel cu calea ferata BJATM, nu a respectat semnalele acustice si luminoase de culoare rosie aflat in functiune, traversand in timp ce barierele erau in curs de coborare. A fost sanctionat contraventional conform art. 102, alin. 3, lit. c din OUG 195/2002 cu amenda contraventionala in valoare de 810 lei si i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile.

Foto: sebesanul.ro

     
Tag-uri: iasi, amenzi, sanctiuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii