ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-08-2014, ora 08:30

In acest week-end vor avea loc ateliere educative pentru copii la Palas

Articol de Cristian Amariei

Finalul de saptamana la Palas este dedicat copiilor, care vor avea parte de numeroase surprize si activitati educative.

Sambata dimineata, echipa Eurolenguas ii invita pe copii la un picnic distractiv intr-o limba straina. Experienta educativa va avea loc pe gazonul din parcul Palas, de la ora 10.30, participarea fiind gratuita. Ce mici se vor juca si, totodata, vor fi initiati in limba franceza.

Demonstratii sportive antrenante vor avea loc sambata, de la ora 18.00, in piateta de langa Pavilionul Muzical din parcul Palas. Instructorii Unirea SPA ii vor invita pe ieseni sa faca miscare si ii vor provoca la Zumba si Fitness.

Duminica, copiii sunt din nou in centrul atentiei. De la ora 17.00, cei mici sunt asteptati la „Atelierul de dulciuri” de la magazinul CTS Corner din Palas Mall. Aici vor invata, de la echipa „Flori de Portocal”, sa prepare biscuiti deliciosi. Echipati cu sorturi, copiii vor manui singuri ustensilele, iar la final vor savura creatiile proprii. In timp ce biscuitii vor sta la cuptor, prichindeii se vor delecta cu jucariile educative EDUKID, menite sa le dezvolte inteligenta si creativitatea.Inscrierile la „Atelierul de dulciuri” se pot efectua la numarul de telefon 0740/574.524 sau laateliere.copii@gmail.com.

Tot duminica, de la ora 18.00, este programata intalnirea copiilor cu cele mai indragite personaje din povesti. In zona Intersport, cei mici vor putea aplauda marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”.

     
Tag-uri: atelier, copii, surprize, palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii