A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714111750.7509.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In 2015 se scumpesc curentul si asigurarea auto, dar se ieftinesc carburantul si tutunul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-12-2014, ora 12:02

In 2015 se scumpesc curentul si asigurarea auto, dar se ieftinesc carburantul si tutunul

Articol de Madalina Irimia
Una calda, una rece in 2015. Anul viitor, vom da mai multi bani pentru energia electrica si pentru politele de asigurare auto obligatorii. Ne vor goli buzunarele, luna de luna, cu cativa lei, insa s-ar putea sa economisim cativa lei din ieftinirea altor produse.

Prima scumpire pe care o vor simti romanii va fi la energia electrica, scrie observator.tv. Preturile vor creste cu 0,26%, din prima zi a anului. Nu pare o crestere mare, dar se va simti la factura. O familie plateste in medie 120 de lei pentru electricitate. De anul viitor, se va mai adauga inca un leu.

Mai scumpa va fi si asigurarea auto obligatorie. Pretul ei va creste cu inca 3 procente, dupa ce in acest an s-a scumpit deja cu peste 30%. Mai scumpe vor si locuitele in 2015. Cel putin asta spun analistii imobiliari. Pretul caselor si al apartamentelor va urma sa creasca si anul viitor.

Cu pana la 5 procente. Astfel ca, un apartament de doua camere din sectorul 6 al Capitalei, care in prezent costa 53 de mii de euro, va ajunge, spre finalul anului la 55 de mii de euro. in schimb, carburantii se vor vinde mai ieftin. La inceputul acestui an, un litru de benzina costa aproape 6 lei. Astazi, litrul se vinde cu 5 lei.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii