ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-11-2016, ora 08:11

Iluminat arhitectural la Manastirea Golia

Articol de Cristian Amariei
Municipalitatea intentioneaza sa racordeze instalatia de iluminat arhitectural a Manastirii Golia la sistemul de iluminat public al municipiului, demersul Primariei fiind aprobat in cadrul sedintei Consiliului Local de marti, 29 noiembrie. Conform documentatiei care sta la baza proiectului de hotarare, puterea instalata a instalatiei de iluminat arhitectural aferenta obiectivului „Turnul Manastirii Golia” Iasi este de 2,34 Kw.

Racordarea retelei de iluminat arhitectural la reteaua de iluminat public a Municipiului Iasi presupune un consum suplimentar de energie electrica a carui contravaloare ar trebui sa fie achitata din bugetul local. Cantitatea de energie electrica estimata a fi consumata de reteaua de iluminat arhitectural pe parcursul unui an este de 8424,0 Kwh, iar contravaloarea energiei electrice este de 4.127,76 lei (fara TVA).

Executarea instalatiei de racordare la iluminatul public al Municipiului Iasi, intretinerea si mentinerea retelei de alimentare cu energie electrica a iluminatului arhitectural si proiectoarelor aferente acestei retele, raman in sarcina Manastirii Golia.

Municipalitatea ieseana asigura iluminatul arhitectural si la alte monumente emblematice ale orasului, precum Palatul Culturii si Biserica Trei Ierarhi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii