ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-11-2014, ora 13:14

Iesenii ies sambata in strada pentru a protesta impotriva lui Ponta

Articol de Cristian Amariei

Inainte de organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, iesenii ies in strada pentru a protesta impotriva lui Victor Ponta. Manifestatia va avea loc sambata, incepand cu ora 18.00, in fata Prefecturii. Protestatarii vor trece si prin fata Primariei, oprindu-se in Piata Unirii.

Cei care au dat tonul protestelor au fost timisorenii, care marti seara au iesit in strada in semn de solidaritate pentru cei din diaspora care nu au putut vota in primul tur al prezidentialelor.

Pana acum, la protestul de la Iasi au anuntat ca vor participa peste 1100 de persoane.

Tu cel care citesti aceste randuri, daca te-ai saturat de Ponta si oligarhia din spatele PSD. Daca iti este rusine sa fii condus de un plagiator si un mincinos. Daca vrei o Romanie intradevar moderna cu valori intradevar europene. Daca coruptia ti-a ajuns la coaste. Daca nu vrei sa fim vanduti rusilor. Daca esti un adevarat patriot al propriului tau neam!
Uneste-te noua! Nu conteaza ca ai votat cu Iohannis, sau cu Macovei, daca iti place de Udrea sau Melescanu.
Vino si arata-ti indignarea fata de regimul PSD-ist.”, acestea sunt cuvintele prin care organizatorii protestului incearca sa atraga cat mai multi participanti.

Proteste se vor organiza si la Cluj, Arad, Oradea, Brasov, Constanta, Resita si Bucuresti, romanii organizand aceste manifestatii prin intermediul retelelor de socializare.

Foto: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii