ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-02-2014, ora 10:43

Iesenii, buluc la tigaile si bormasinile din LIDL

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi a fost inaugurat la Iasi, in Nicolina, un nou supermarket Lidl. Iesenii au asteptat deschiderea magazinului inca de la primele ore ale diminetii. La ora 8.00, cand reprezentantii magazinului au deschis usile, iesenii s-au imbulzit la rafturile cu tigai pentru a prinde una, doua sau mai multe tigai vandute la oferta. Stocul a fost epuizat in timp record.

Oficialii Lidl spun ca ii asteapta pe ieseni in fiecare zi pentru ca ofertele vor continua si in perioada urmatoare.

Supermarketul este situat pe strada Nicolina nr. 2A fiind cel de-al saselea deschis de Lidl in municipiul Iasi.

In 2013, retailerul a deschis 15 magazine, in Bucuresti, Bacau, Caracal, Cluj, Constanta, Galati, Mangalia, Piatra Neamt, Targu Mures, Urziceni, Galati, Alba Iulia, Pitesti si Iasi, si a incheiat anul cu 169 de unitati.

Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Potrivit unui raport al Consiliul Concurentei, Lidl se situeaza pe locul trei intr-un top al marilor retaileri, dupa vanzarile de anul trecut, fiind depasit de Kaufland si Carrefour. Urmatorii in top sunt Real, Auchan, Penny&XXL, Mega Image, Cora, Profi si Billa.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice care asigura aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

     
Tag-uri: magazin, Lidl, Nicolina, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii