A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713613338.656.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii au obtinut 10 medalii de Aur la Campionatul National de Dans Sportiv
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2013, ora 16:32

Iesenii au obtinut 10 medalii de Aur la Campionatul National de Dans Sportiv

Articol de Madalina Irimia

Iesenii au obtinut in aceasta primavara 21 de medalii la Campionatul National De Dans Sportiv „Cupa Reflex” editia a VIII-a. Cupa Reflex este una dintre cele mai puternice competitii de profil, care reuneste perechi de top din Romania. Din juriu a facut parte si vedeta show-ului „Romanii au talent”, celebrul Mihai Petre.

Campionatul organizat de Clubul De Dans Sportiv Reflex din Iasi, a reunit peste 300 de perechi din toate judetele tarii, care au concurat sambata si duminica in Sala Polivalenta pentru a-si adjudeca trofeele si medaliile pentru categoriile: „sub 21 de ani” si „10 dansuri”. Alaturi de cele 300 de perechi inscrise in concurs si-au facut debutul in sectiunea „precompetitional” peste 150 de perechi de la cluburi de dans din Iasi.

In cadrul competitiei, s-a dansat pe ritmuri de Tango, Vals Vienez, Rumba, Cha Cha Cha, Jive, Paso Doble, Slow Foxtrot si altele. Perechile concurente au fost evaluate de o echipa de 18 arbitrii, iar invitat special a fost vedeta show-ului „Romanii au talent”, celebrul Mihai Petre. Criteriile de arbitraj au fost: expresivitatea, impresia artistica, sincronizarea, aliniamentul, dinamica, coregrafia, tematica si costumele. In concurs s-au inscris perechi cu varste intre 6 si 35 de ani.

Cluburile de dans sportiv din Iasi au obtinut 21 de medalii de aur, argint si bronz. Au fost castigate de tinerii dansatori ieseni 10 medalii de aur, 6 medalii de argint si 5 medalii de bronz, podiumul fiind dominat de perechi antrenate in cluburile iesene: Dance Energy, Dance Planet, Imperial, Olympic Dance, Katiusa si Reflex.

     
Tag-uri: campionat, dans, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii