A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714142450.7027.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii au decis cum vor arata uniformele RATP
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2016, ora 12:10

Iesenii au decis cum vor arata uniformele RATP

Articol de Cristian Amariei
Initiat de Primaria Municipiului Iasi cu privire la viitoarele uniforme ale soferilor si vatmanilor RATP s-a incheiat astazi, 15 ianuarie, la ora 12.00. sondaj uniforme RATPLa consultarea organizata, timp de o saptamana, pe pagina de Facebook a Primariei Municipiului Iasi (www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiIasi) au participat 1020 de persoane („profiluri” de Facebook). Acestea au putut vota o singura data, logandu-se cu contul de utilizator Facebook.

In urma voturilor exprimate pe aceasta cale, rezultatele sunt urmatoarele:

- varianta 1 – 279 voturi (27,4%);

- varianta 2 – 417 voturi (40,9%);

- varianta 3 – 324 voturi (31,8%).

Ca atare, viitoarele uniforme ale soferilor si vatmanilor RATP vor fi comandate dupa modelul propus in varianta 2.

Vreau sa multumesc tuturor celor care au participat la acest sondaj, dar si celor care si-au exprimat parerile pe diverse cai si ii asigur pe ieseni ca vom respecta optiunea lor. Dincolo de relevanta statistica a sondajului, cred ca este o modalitate corecta si transparenta de a ne consulta cu iesenii in probleme de interes public. Alaturi de formele clasice de dezbatere, prin intalniri ori chestionare, vrem sa incurajam si aceste modalitati moderne de consultare, cu atat mai mult cu cat numarul utilizatorilor ieseni de Facebook este considerabil. Am promis ca vom deschide Primaria catre comunitate, am consultat iesenii si cu privire la replantarea teilor pe pietonalul stefan cel Mare si vom asculta in continuare vocea cetatii si in legatura cu alte subiecte care ne privesc pe toti”, a declarat primarul interimar Mihai Chirica.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii