ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2014, ora 10:54

Iesenii au dat dovada de generozitate in cele trei zile de campanie “Inima Buna”

Articol de Madalina Irimia
Aflata la cea de-a patra editie, campania “Inima Buna”, organizata la Iasi de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” si Primaria Municipiului Iasi a ajuns la final. in perioada 3 – 5 decembrie 2014, aproape 100 de voluntari imbracati in pelerine rosii au strabatut strazile orasului, invitandu-i pe ieseni sa-si deschida inima catre copiii cu dizabilitati.

Voluntarii sunt studenti ai Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Asistenta Sociala, si au fost recrutati in cadrul acestei campanii din dorinta de a duce mesajul in randul iesenilor si de a-i invita sa faca o fapta buna. Campania “Inima Buna” si-a propus ca timp de trei zile sa stranga fonduri care vor contribui la asigurarea terapiei copiilor cu dizabilitati, asistati de catre Fundatia Serviciilor Sociale Bethany pe parcursul anului 2015.

Iesenii au aratat, astfel, implicare si generozitate, donatiile stranse ajungand la suma de 16.000 lei. “Campania Inima Buna este un exercitiu de solidaritate pe care, de patru ani incoace noi, Fundatia Bethany, il propunem iesenilor. Primii care raspund sunt tinerii studenti care se inroleaza ca voluntari in aceasta campanie-maraton. Sa colinzi strazile Iasului timp de trei zile, in mijloc de decembrie, ca sa strangi bani pentru copii cu dizabilitati nu e deloc o treaba usoara. Asa ca in primul rand lor le suntem recunoscatori pentru rezultatele frumoase! Le multumim, de asemenea, locuitorilor Iasului, sute de oameni care au apreciat si de aceasta data initiativa noastra si au raspuns pozitiv, incurajandu-i pe voluntari si felicitandu-i pentru implicarea lor!”, a declarat Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Campanie cu traditie

“Inima Buna” este o campanie cu traditie pe care, incepand cu anul 2011, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, biroul zonal Iasi, a adus-o in mijlocul comunitatii iesene. Campania vizeaza dezvoltarea atitudinii civice si imbunatatirea nivelului de responsabilitate sociala a membrilor comunitatii, prin actiuni de sensibilizare cu privire la copiii si familiile aflate in dificultate. Iesenii au putut dona in urnele voluntarilor pe parcursul celor trei zile in care acestia au strabatut intregul oras si mai pot dona pana la sfarsitul lunii decembrie prin SMS la numarul scurt 8842, suma de 2 euro. Toate fondurile vor fi orientate integral catre sustinerea Centrului de Recuperare pentru Copii cu Dizabilitati pe care Fundatia Serviciilor Sociale Bethany l-a deschis in octombrie 2012.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii