A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714985806.4998.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii Timea Chicireanu si Andre Scrab, campioni nationali la dans sportiv!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-10-2012, ora 12:10

Iesenii Timea Chicireanu si Andre Scrab, campioni nationali la dans sportiv!

Articol de Madalina Irimia

Iasul are prima pereche de campioni nationali din aceasta toamna la dans sportiv. Perechea Andre Scrab si Timea Chicireanu, sustinuti de compania ieseana Artis Design prin intermediul programului “Elitis sustine performanta” a reusit sa obtina medalia de aur la Campionatul National de Dans Sportiv “Cupa Iasului”, Editia a VII-a, una dintre cele mai puternice competitii de profil, care reuneste perechi de top din toata tara.

Performanta dansatorilor ieseni vine ca o confirmare a rezultatelor excelente obtinute la competitiile anterioare. Acest rezultat reafirma ascensiunea fulminanta pe care o are dansul sportiv iesean in minunata lume a dansului sportiv national.

Competitia, organizata de Clubul de Dans Sportiv Reflex din Iasi, a avut loc la Sala Providenta si a reunit peste 300 de perechi din absolut toate judetele tarii. Concurentii au luptat pentru a-si adjudeca trofeele puse in joc la cele doua categorii de dansuri: standard si latino.

Prezenti la eveniment, Tiberiu Stoian, director executiv al Artis Design si l Florin Ciobanu, director operational al aceleiasi companii, au decernat premiile si au felicitat echipele finaliste.

Este o onoare pentru noi sa fim alaturi de acesti copii minunati. Munca asidua, sacrificiile si talentul lor sunt elemente pe care trebuie sa le apreciem si sa le facem cunoscute. Aplauzele dar si suportul moral si financiar ar trebui sa fie oferite lor in special de catre reprezentantii comunitatii de afaceri din Iasi. Aceasta este motivatia pentru care nu am ezitat sa initiem, in colaborare cu unii dintre partenerii companiei noastre, programul Elitis. Prin acest program, vom sustine multe initiative care vor avea ca obiectiv promovarea tinerilor talentati care, nu de putine ori sunt de-a dreptul ignorati de comunitate, mai ales cand provin din familii care nu pot sa ii sustina pe calea spre performanta” a completat Tiberiu Stoian.

Timea a afirmat ca dansul sportiv este cu siguranta cel mai important element al vietii sale si nu ar renunta la pasiunea ei niciodata. Ba mai mult, isi doreste intotdeauna obtinerea unor rezultate de top si sa isi consolideze cariera ca dansatoare profesionista.

Viata fara dans si mai ales fara muzica, ar fi extrem de plictisitoare. Imi doresc ca, alaturi de partenerul meu, sa obtin rezultate cat mai bune, la cel mai inalt nivel, pentru ca satisfactia este enorma atunci cand munca asidua este recompensata cu rezultate notabile. Multumim si pe aceasta cale sponsorului nostru, compania Artis Design si speram sa fie alaturi de noi si pe viitor”, spune Timea Chicireanu.

Avand o experienta bogata in ceea ce priveste dansul, Timea nu isi poate imagina o alta cale in viata. Pe viitor va trebui sa concureze cu dansatori foarte experimentati in cadrul competitiilor nationale si internationale, insa acest lucru nu o sperie: „Mi-am dorit o cariera in dansul sportiv de performanta, iar in paralel, alaturi de instructorul nostru, domnul Radu Bujanita, o cariera de antrenor. Imi doresc enorm sa pot transmite pasiunea mea pentru aceasta disciplina minunata tinerilor”, a mai declarat Timea Chicireanu.

Iasul va gazdui anul viitor alte doua competitii extrem de importante: ”Campionatul National de 10 Dansuri” si „Campionatul National sub 21 Ani” unde speram ca dansatorii ieseni sa obtina alte rezultate notabile.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii