ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-11-2015, ora 10:17

Ieseni urmariti la nivel national, retinuti de politisti

Articol de Cristian Amariei
In urma unor actiuni organizate pentru depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii si clarificarii situatiei acestora, politistii au identificat si retinut doi barbati, condamnat la inchisoare pentru comiterea unor infractiuni.

Pee 25 noiembrie 2015, politistii Postului de Politie Strunga au identificat, in urma unui control, un barbat, din aceeasi comuna, care era urmarit national intrucat se sustragea executarii pedeapsei de 5 ani inchisoare pentru infractiunea de viol.

Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Iasi in vederea executarii pedepsei, fiind revocate formele de urmarire emise pe numele sau.
La aceeasi data, politistii Postului de Politie Prisacani au identificat si incarcerat in Penitenciarul Iasi, in baza mandatului de executare a pedepsei inchisorii emis la 24.11.2015 de Judecatoria Raducaneni, un barbat de 32 ani, din comuna Prisacani, carea fost condamnat la o pedeapsa privativa de liberate de 2 ani si 6 luni inchisoare pentru infractiunile de furt calificat si distrugere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
PhyllisJap,  26.02.2017 16:25

wh0cd700521 buy cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii