ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-11-2014, ora 09:11

Ieseni prinsi de politisti dupa ce au furat din mai multe locuinte

Articol de Cristian Amariei

In cursul zilei de 24 noiembrie, in urma unei actiuni desfasurate de politistii Postului de Politie Popricani, au fost conduse la sediul politiei pentru verificari mai multe persoane de pe raza comunei, banuite de comiterea de infractiuni.

Politistii l-au identificat pe cel banuit de comiterea furtului din data de 16 octombrie, in dauna persoanei vatamate S. Elena din com. Popricani, careia i-au fost sustrase bunuri in valoare de 140 lei, in persoana lui A. Catalin, de 21 de ani, din comuna Popricani, judetul Iasi si C. Danut, de 25 de ani, din comuna Popricani. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit persoanei vatamate.

Potrivit IPj Iasi, Au fost identificati banuitii comiterii furtului din data de 27.10.2013, in dauna persoanei vatamate F. Dumitru, caruia i-au fost sustrase produse alimentare in valoare de 250 lei dintr-o anexa, in persoana lui C. Neculai, de 28 de ani, din oras Tg. Frumos si T. Ionut, de 25 de ani, din comuna Popricani. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit persoanei vatamate. Au mai fost identificati banuitii de comiterea unui furt data de 26/27.06.2014, in dauna persoanei vatamate Z. Vasile din comuna Popricani, caruia i-au fost sustrase scule electrice. Prejudiciul a fost recuperat partial si restituit persoanei vatamate.”

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a banuitilor.

Foto: pon3117.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii