ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-10-2014, ora 12:50

Ieseni prinsi cu tigari de contrabanda

Articol de Cristian Amariei

Doi barbati au fost prinsi de politistii ieseni cu tigari de contrabanda asupra lor.

Pe data de 23 octombrie, in urma actiunilor desfasurate de catre politistii de la Compartimentul de Investigare a Fraudelor si Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Pascani, pentru prevenirea infractiunilor de contrabanda, a fost oprit pentru control B. Andrei, din comuna Todiresti, judetul Suceava, conducand o autoutilitara pe DN2, in comuna Miroslovesti, judetul Iasi.

In urma verificarilor efectuate asupra marfurilor transportate au fost depistate 80.000 de tigarete, de provenienta din Ucraina.

Politistii au ridicat in vederea cercetarilor a tigaretele in valoare de aproximativ 32.000 lei si a autoutilitarei.

In aceeasi zi, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite de comert . S-a actionat in zona Bicaz, fiind prins in flagrant C. Teodor, de 55 ani, din municipiul Iasi, in timp ce efectua acte de comert, oferind spre vanzare 120 de tigarete de provenienta din Republica Moldova.

Tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii.

Potrivit IPJ Iasi, „In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazuta si pedepsita de art.270, alin. 3, din Legea 86/2006, modificata prin OUG 54/2010, privind colectarea, detinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau marfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda.”

Foto: tion.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  05.06.2017 06:44

wh0cd596421 baclofen

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii