A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714073038.5757.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni, aveti la dispozitie inca doua saptamani pentru plata impozitelor si taxelor locale, fara penalitati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-09-2014, ora 12:25

Ieseni, aveti la dispozitie inca doua saptamani pentru plata impozitelor si taxelor locale, fara penalitati

Articol de Madalina Irimia
Pana la data de 30 septembrie, contribuabilii ieseni pot plati a doua transa a taxelor si impozitelor locale fara a suporta penalizari.

Ulterior, se vor aplica majorari de intarziere. Darile catre bugetul local pot fi achitate numerar sau prin card bancar la ghiseele deschise de DEFPL, la sediul din bdul stefan cel Mare si Sfant nr. 11 – 15, la camera 3 (corpul B, et. 1), la camera 15 (corpul B, parter) din imobilul situat in curtea interioara a Primariei Iasi, cat si la centrele de incasare din Tatarasi, str. Vasile Lupu nr. 82, Nicolina, str. Petre Tutea nr. 2, Pacurari, sos. Pacurari nr. 34, Alexandru cel Bun, str. Tabacului nr. 1, Frumoasa, bdul Poitiers nr. 22, Serviciul de inmatriculari, bdul Primaverii nr. 36 si sediul DAPPP din str. Smardan nr. 5. Casieriile Directiei Economice si de Finante Publice Locale lucreaza zilnic intre orele 8.30 – 16.30, cu exceptia zilei de joi cand este program prelungit, 8.30 – 18.30.

Si online

Plata se poate efectua si online, dupa solicitarea unei parole de la Serviciul Informatizare din cadrul Primariei Iasi, cam. 30, unde contribuabilul va fi informat asupra intregii proceduri. Solicitarea parolei se poate face si prin completarea unui formular la oricare din centrele de cartier, pe baza de CI/BI, datele urmand a fi primite prin email (utilizator si parola).

Pana la sfarsitul lunii august, au fost inregistrati 1.712 contribuabili care au solicitat si au primit parola in sistemul informatic, dintre acestia 1.639 fiind persoane fizice si 73 juridice. Plati online efective de la inceputul anului au fost in numar de 1.578, din care 1.513 apartinand persoanelor fizice si 65 persoanelor juridice.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Tag-uri: iasi, impozit, taxe, penalitati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii