A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713854434.1613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseanul Sebastian Agafiti vrea sa cucereasca cel mai inalt munte din Europa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-07-2016, ora 08:06

Ieseanul Sebastian Agafiti vrea sa cucereasca cel mai inalt munte din Europa

Articol de Cristian Amariei
Steagul Iasului va flutura pe cel mai inalt varf din Europa. Alpinistul Sebastian Agafiti vrea sa cucereasca muntele Elbrus, cel mai inalt pisc de pe batranul continent.

Sebastian Agafiti s-a intalnit astazi cu primarul Mihai Chirica. Edilul l-a felicitat pentru initiativa si i-a inmanat un steag al orasului pentru a-l arbora pe masivul muntos.

Elbrus este denumit de arabi Dschabal al-Alsun sau „Muntele limbilor diferite”, iar alte popoare care locuiesc la poalele lui l-au denumit „Regele spiritelor”, „Tronul zeilor” sau „Locul norocosilor”. Muntele Elbrus are 5.642 de metri inaltime si este situat in sudul Rusiei, la granita cu Georgia. Cu mii de ani in urma, a fost un vulcan, acum stins. Ultima eruptie a vulcanului a avut loc cu 2.000 de ani in urma, asa ca se mai pot inca observa urmele lavei vulcanice, care s-au gasit pe o suprafata de 250 kilometri patrati. in partea varfului de est se poate observa si astazi un crater care are diametrul de 200 de metri.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii