ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-11-2014, ora 12:56

Iesean arestat dupa ce a refuzat sa i se recolteze probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei

Articol de Ana-Maria Onofrei

Un barbat din Iasi a fost arestat dupa ce a refuzat sa i se recolteze probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe data de 17 noiembrie, la ora 02:14, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, in timp ce actionau in vederea depistarii conducatorilor auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice pe Bulevardul D. Mangeron, din Iasi, au efectuat semnal regulamentar de oprire in trafic soferului unui auto, care circula dinspre Tudor Vladimirescu catre Podu Ros, iar acesta initial a incetinit pana in dreptul agentului de politie, dupa care a accelerat brusc.

Potrivit IPJ Iasi, „S-a procedat la urmarirea autoturismului, pana pe strada Moldova, unde conducatorul auto a oprit, incercand sa fuga, moment in care a fost imobilizat. In urma legitimarii conducatorului auto, s-a stabilit ca se numeste P. A., de 34 de ani, din comuna Valea Lupului.

Deoarece mirosea a alcool, politistii i-au solicitat barbatului sa se supuna testarii cu aparatul etilotest, acesta refuzand inclusiv deplasarea la spital pentru recoltarea mostrei biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infractiunii de refuz de prelevare de mostre biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

In cursul zilei de ieri, 18 noiembrie, la ora 15:30, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere, fiind introdus in arestul I.P.J. Iasi, pentru 24 de ore.

Foto: www2.e-reporter.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii