A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713488813.6327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ies la iveala noi informatii despre sinuciderea care a cutremurat Iasul in ajunul Craciunului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-12-2015, ora 10:46

Ies la iveala noi informatii despre sinuciderea care a cutremurat Iasul in ajunul Craciunului

Articol de Madalina Irimia
Tragedia care a avut loc in ajunul Craciunului, cand doi tineri au preferat sa incheie socotelile cu viata, a lasat multa tristete in sufletele familiilor acestora, dar si numeroase semne de intrebare. Ana-Maria Ungureanu si Dragos Varlan, in varsta de 23 si respectiv 32 de ani, s-au aruncat de la un etaj al blocului in care locuiau, fiind gasiti in curtea imobilului de un trecator, care a sunat de urgenta la 112. Nimeni nu isi poate explica gestul necrutator la care au apelat cei doi, insa totul arata ca este vorba despre o sinucidere.
Ana, cum era cunoscuta de prieteni, a fost implicata in foarte multe asociatii studentesti din Iasi, participand la multe proiecte ce au legatura cu mediul inconjurator sau animale. Fata este din comuna Todiresti, judetul Iasi, insa locuia intr-un bloc din cartierul Tatarasi, intr-un apartament la mansarda, pe care l-a luat cu chirie. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea jurnalism la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, iar inainte de a apela la acest gest, Ana lucra la o firma din Iasi. si Dragos era un baiat implicat in proiectele privind mediul inconjurator, fiind un activist convins impotriva proiectului Rosia Montana. Desi este originar din Iasi, tanarul de 32 de ani traia de multa vreme in Timisoara. Soarta a facut in asa fel incat de Sarbatori tinerii sa fie impreuna, fapt ce le-a adus sfarsitul. Motivul pentru care tinerii ar fi apelat la un asemenea gest este consumul de substante interzise. in apartamentul in care erau cei doi au fost gasite mai multe tigari cu etnobotanice, fumate de catre ei.

Continuarea aici
     
Tag-uri: iasi, sinucidere, detalii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii