A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714055467.8763.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Icar Tours celebreaza astazi 15 ani de activitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-02-2012, ora 14:57

Icar Tours celebreaza astazi 15 ani de activitate

Articol de Cristian Amariei

Icar Tours organizeaza pe 15 februarie, in Sala Eminescu de la Grand Hotel Traian Iasi, incepand cu ora 18:00, petrecerea aniversara prilejuita de 15 ani de activitate „Calatorie cu avionul”.

Evenimentul va reuni aproximativ 150 de persoane, fiind adresat clientilor de top, partenerilor si colaboratorilor din toti acesti 15 ani, din domenii diverse: administratie publica, politic, medical, academic, turism, cultural, enologic si media. Actiunea face parte din seria de 15 evenimente care sarbatoresc cei 15 ani de activitate a agentiei Icar Tours si are un concept inedit – Calatorie cu avionul, menit sa reaminteasca publicului ca Icar Tours este de 15 ani specializata pe bilete de avion.

In toti acesti ani, ne-am bucurat de fiecare data de sprijinul pe care media ni l-a oferit prin prezenta la evenimentele noastre si prin diseminarea informatiilor pe care noi le aveam de trimis catre public. Acum este unul dintre acele momente in care va multumim pentru tot acest sprijin si in care ne bucuram ca sunteti alaturi de noi la aniversarea celor 15 ani de activitate”, declara Andreea Marc, Manager Comunicare & PR, Icar Tours.

Foto: blog.icar.ro

     
Tag-uri: ICAR, aniversare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii