A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715470430.5654.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul va gazdui in 2016 o etapa europeana de raliu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-01-2016, ora 12:04

Iasul va gazdui in 2016 o etapa europeana de raliu

Articol de Cristian Amariei
In ultimii doi ani Iasul a gazduit cel mai important eveniment automobilistic din Romania, Raliul Iasului Cotnari. Asociatia Sportiva XS Motorsport Iasi, organizatorul evenimentului, a obtinut locul I in ceea ce priveste organizarea, trofeele obtinute doi ani consecutiv fiind prezentate astazi in Sala Mare a Primariei. Alaturi de organizatori, la conferinta de presa prilejuita cu aceasta ocazie au participat si reprezentantii institutiilor si firmelor partenere.

„Este important faptul ca evenimentul de la Iasi a reusit sa devina cea mai frumoasa etapa din cadrul Campionatului National de Raliu si totodata cea mai sigura. De doi ani reusim sa obtinem punctajul maxim in ceea ce priveste organizarea acestei competitii din punct de vedere al masurilor de siguranta, al traseelor propuse si al competitiei si spectacolului oferit. Au fost peste 12.000 de persoane care s-au bucurat de spectacolul de la Iasi. A fost si o fortare a riscului pentru ca s-a dorit ca aceasta etapa sa se desfasoare si prin Pasajul Mihai Eminescu, dar am creat astfel cea mai frumoasa dintre etapele speciale. Cred ca si anul acesta va fi o etapa la acelasi nivel pentru ca avem asigurate toate conditiile pentru a putea continua. Dezideratul nostru ramane ca Raliul Iasului sa devina o etapa de Eurosport, in felul acesta putem creste vizibilitatea orasului nostru si peste hotare. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si sper sa ramanem aproape unii de ceilalti pentru ca aceasta echipa sa poata continua acest eveniment”, a declarat primarul interimar Mihai Chirica.

Dan Codreanu, managerul Asociatiei Sportive XS Motorsport Iasi, a adaugat ca incepand din acest an Raliul Iasului va deveni etapa europeana si ca se afla in negocieri pentru ca la editia din acest an sa participe un sportiv de talie internationala. Totodata, Catalin Grecu, directorul de marketing al companiei Cotnari, a afirmat ca va continua sa sustina acest complex eveniment. La final, organizatorii au inmanat tuturor organizatorilor si partenerilor evenimentului replici ale trofeelor castigate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii