A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713596074.9646.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul va gazdui Simpozionul National de Astrologie „Ritmuri Astrale” – editia a patra
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2015, ora 08:16

Iasul va gazdui Simpozionul National de Astrologie „Ritmuri Astrale” – editia a patra

Articol de Cristian Amariei
Cabinetul de astrologie Astro Mercur organizeaza, pe 21 si 22 martie 2015, cea de-a patra editie a Simpozionului National de Astrologie „Ritmuri Astrale” dedicat echinoctiului de primavara.

Ca si la editiile anterioare, manifestarea va reuni astrologi de renume, dar si astrologi mai putin cunoscuti publicului, dar cu mare dragoste pentru astrologie si cu contributii importante in dezvoltarea si in tara noastra a acestui domeniu.
Vor fi prezentate conferinte prin care astrologii participanti si-au propus sa explice publicului larg mecanismele acestei cunoasteri.

„Acest eveniment isi propune sa promoveze cunoasterea astrologica in randul publicului si sa readuca in atentia noastra ritmurile naturii. Timp de doua zile, vom realiza un schimb de informatii si de experienta intre iubitorii de astrologie, fie ca sunt practicanti profesionisti sau doar utilizatori de informatie astrologica”, a explicat Anca Tautu, de la Cabinetul Astro Mercur.

Vor participa astrologi din tara, precum si din Republica Moldova.

Minerva (Gabriela Dima) din Bucuresti, cunoscuta publicului din aparitiile pe micul ecran, va acorda si consultanta celor interesati de o discutie particulara cu un astrolog. O alta prezenta va fi Ionut Hristescu, unul dintre astrologii care au participat inca de la prima editie, alaturi de Valeria Grigoras si Loredana Chiperi, din Bucuresti, cunoscuti publicului, de la editiile anterioare. Simpozionul a atras si astrologi care vor participa in premiera -- Victor Bratu si Alina Marcu de la Bucuresti, precum si Raluca Chilianu din Iasi.

La Iasi va sosi si Zinaida Visnevscaia, coordonatorul Centrului de Astrologie „Urania” din Republica Moldova (Chisinau), reprezentant al Academiei de Astrologie de la Moscova. Tot din Republica Moldova vor sosi si Veronica Casap si Cristina Guzinschi.

Deschiderea lucrarilor va avea loc sambata 21 martie, la ora 10, in sala Verdi din Complexul Palas. Astrologii vor prezenta lucrari in doua sesiuni, la care intrarea publicului va fi gratuita. Duminica, 22 martie, in Palas Mall va avea loc o prezentare interactiva cu tema „Cum folosim anul 2015 – momente si etape importante pentru evolutie”, discutii libere, directe, intre public si astrologi. Simultan vor avea loc si discutii particulare, dar si sesiuni de consultanta astrologica la cerere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii