ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2012, ora 07:14

Iasul poate castiga titlul de capitala Earth Hour Romania 2012 daca adunam cele mai multe PET-uri!

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 16 martie, municipiul Iasi participa la Finala Competitiei Earth Hour 2012. Reprezentantii Word Wide Fund for Nature (WWF) si experti din cadrul Ministerului Mediului si Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi au clasat Iasul in primele 3 orase din tara, alaturi de Bistrita si Timisoara.

Iasul a primit punctaj maxim pentru spatiile verzi amenajate, pentru transportul in comun si pentru campaniile de informare locale asupra problemelor si solutiilor de mediu.

Este o mandrie pentru noi, iesenii, ca din cele 20 de orase ale Romaniei inscrise in aceasta competitie prestigioasa, orasul nostru s-a calificat in finala. Vineri, 16 martie, putem demonstra ca Iasul este o comunitate puternica, cu o voce recunoscuta atat la nivel national, cat si international”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Finala competitiei are loc vineri, 16 martie, intre orele 8.00 – 16.00. Locuitorii din Iasi sunt invitati sa aduca, in Piata Palatului Culturii, cat mai multe PET-uri. Orasul in care va fi colectata cea mai mare cantitate de PET-uri va fi desemnat drept Capitala Earth Hour Romania 2012.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 16

MARTIE ESTE: "VINERI"

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii