A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714131307.8697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul, in topul imbolnavirilor de gripa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2015, ora 08:10

Iasul, in topul imbolnavirilor de gripa

Articol de Cristian Amariei
Virozele respiratorii si gripa fac tot mai multe victime in Iasi. La Spitalul de Boli Infectioase sunt internate in prezent 6 persoane diagnosticate cu gripa, iar 40 la suta dintre pacienti au viroze. Din datele prezentate de Centrul National de Control al Bolilor Transmisibile reiese ca Iasul se afla pe locul 3 la nivel national in ceea ce priveste numarul persoanelor la care s-a confirmat virusul gripal, dupa Bucuresti si Constanta.

De la inceputul sezonului rece, la Iasi s-au inregistrat 47 de imbolnaviri si un deces. Medicii recomanda vaccinarea antigripala pentru a preveni acest tip de afectiune in special in randul bolnavilor cronic, batranilor si femeilor gravide.

"Tulpina predominanta este gripa de tip AH3N2, mai putin H1N1, exista si tulpini de B. in prezent, in spital sunt 6 cazuri de gripa, dar nu numai gripa ca atare, ci in general infectiile de cai respiratorii superioare si inferioare pun probleme in acest sezon, 40 la suta din efectivul spitalului fiind ocupati cu pacienti de acest tip," a explicat Irina Teodorescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase Iasi.

Sursa: digi24.ro
Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii