A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713509968.0329.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Iasul in miniatura”, la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-06-2015, ora 10:39

„Iasul in miniatura”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
Ateneul Tatarasi prezinta expozitia „Iasul in miniatura”. In perioada 4 iunie – 30 august , publicul este invitat sa admire lucrarile de arta unice in Romania create din nimic de artistul Constantinescu Valeriu. Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 12 iunie, ora 17.00, in sala Galeriile de Arta de la etajul 1, Ateneul Tatarasi.
Constantinescu Valeriu, diplomat in stiinte economice, are 87 de ani si de 3 ani construieste Iasul din nuiele, conuri de brad, ghinda de stejar, seminte din pastaile de gladita, bete de la inghetata, aracet si lac. Toate materialele provin din Padurea Ciric, unde domnul Valeriu obisnuieste sa se plimbe si de la pensionarii din Tatarasi, care au mancat 2000 de inghetate pe bat. Aceste bete au fost folosite pentru realizarea machetei bisericii Sfintii 3 Ierarhi din Iasi, iar „constructia” a durat 3 luni de munca si daruire.
La Ateneul Tatarasi sunt expuse 25 de lucrari sub forma unei expozitii cu vanzare. „Iasul in miniatura” poate fi admirat in sala Galeriile de Arta, pana pe 30 august a.c., iar accesul publicului este liber.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii