A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714059380.897.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul devine capitala rugby-ului european
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
19-02-2016, ora 10:01

Iasul devine capitala rugby-ului european

Articol de Madalina Irimia
Doua meciuri din cadrul Campionatului European de Rugby vor avea loc la Iasi.

„Stejarii” vor intalni pe stadionul „Emil Alexandrescu” echipele Rusiei, respectiv Germaniei. Primul meci va avea loc pe 27 februarie, iar cel de-al doilea pe 12 martie.

„Multumim Federatiei Romane de Rugby pentru ca a inteles ca Iasul poate sa devina un bastion al rugby-ului romanesc. Poate si deschiderea noastra a facut ca Iasul sa fie gazda a doua meciuri internationale, cu echipe de elita mondiala. Ne onoreaza bunavointa si generozitatea pe care a avut-o Federatia Romana de Rugby pentru faptul ca Iasul vrea sa promoveze acest sport si pentru calitatea meciurilor internationale propuse. Vom face tot ceea ce este posibil pentru ca organizarea sa fie la cel mai inalt nivel, onorabil atat pentru echipa Romaniei, cat si pentru oaspetii nostri. Vrem sa sustinem astfel de competitii si acest sport din toate punctele de vedere. ii asteptam pe spectatori in numar cat mai mare. Vor vedea ce inseamna cu adevarat fairplay. Intrarea este libera, sper ca si vremea sa fie favorabila”, a declarat primarul interimar Mihai Chirica, in cadrul unei conferinte de presa.

La eveniment a participat si Haralambie Dumitras, Presedintele Federatiei Romane de Rugby. „E un prilej deosebit pentru Federatia Romana de Rugby sa ne intoarcem dupa multi ani in dulcele targ al Iasului. In 2003 calificarea la Cupa Mondiala a avut loc la Iasi, in urma unui meci cu Spania. De la Iasi sunt plecati mari jucatori. Cu aceasta ocazie unii dintre ei se reintorc acasa. Ne bucura si faptul ca echipa Politehnica se intoarce in prima divizie si ii doresc sa aiba rezultate cat mai bune”, a spus Haralambie Dumitras.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii