ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-06-2012, ora 01:29

Iasul a intrat in Cartea Recordurilor. Peste 12.000 de lampioane au fost lansate in fata Palatului Culturii (Galerie FOTO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Iasul a intrat in Cartea Recordurilor reusind sa doboare recordul mondial detinut de India. 12.740 de lampioane au fost aprinse sambata, la ora 21.00, in fata Palatului Culturii din Iasi. Reprezentantii Guinness Book au numarat lampioanele si i-au declarat pe ieseni invingatori.

Dupa stabilirea noului record, Andreea Banica a electrizat atmosfera, iar show-ul lui Stefan Banica Jr. a incheiat o zi plina de distractie. Invitatul special a fost prezentatorul tv Catalin Maruta.

Duminica, in ziua dedicata copiilor, Catalin Dezbracatu’ ii asteapta pe prichindei cu: teatru de papusi, intalniri cu personajele din Lazy Town si din desenele animate preferate, demonstratii de dans, Kids Fashion Show si recitaluri ale Alexiei Urtoi si Stefan Atargovitoaie, premiantii Festivalului San Remo. La ora 19.20, Alex Velea urca pe scena din Palas Mall, la finalul unei zile pline de aventuri si surprize placute.

Tot duminica, la Palas Mall se opreste caravana NEXT TOP MODEL. Designerul Catalin Botezatu va fi prezent de la ora 15.00, in mall, unde va cauta cele mai frumoase fete pentru sezonul al treilea al show-ului televizat.

Distractia continua si luni, 4 iunie 2012, cu spectacole de pian si vioara, demonstratii de dans, recital al iesencei Diana Vartolomei, iar seara, pe scena din Palas Mall, va urca Connect-R.


     
Tag-uri: record, Iasi, Palas, lampioane
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Lampioane Iasi,  03.06.2012 15:43

Ne-am bucura să vedem o tradiție cu lampioane în fiecare an la Iași :D Ce spuneți?! Te invităm să postezi cele mai tari poze/filmulețe pe care le-ai facut aseară pe: http://www.facebook.com/LikeDacaVreiSaArunciUnLampionLaIasiPe3Iunie2013?ref=tn_tnmn

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii