A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716085041.1607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasiul ramane fara victorie in Liga I
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
27-10-2014, ora 17:31

Iasiul ramane fara victorie in Liga I

Articol de Madalina Irimia
CSMS Iasi ramane in continuare singura echipa din Liga I care nu a reusit sa castige in cele 12 etape disputate pana in prezent. Fotbalistii antrenati de Nicolo Napoli au remizat, scor 2 la 2, in deplasare cu formatia Ceahlaul Piatra Neamt. Pentru ieseni au punctat Novac, in minutul 14 si Wesley, in minutul 42, in timp ce pentru gruparea nemteana au marcat Carjan, in minutul 59 si Mandrusca, in minutul 66.
La cum am jucat in prima repriza, am pierdut doua puncte, am marcat doua goluri, am avut doua ocazii pentru a marca al treilea gol, dar nu am reusit. in repriza a doua, in 5 minute am avut doua ocazii prin Wesley singur cu portarul. Daca nu marchezi gol e greu, dar daca faceam 3-0, cred eu ca meciul era terminat,” considera Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iasi.
Florin Marin, antrenor Ceahlaul: “Dupa aspectul reprizei a doua, cred ca am pierdut doua puncte, dupa aspectul primei reprize, trebuie sa ma declar multumit. Iasiul este o echipa buna, au facut o prima repriza foarte buna, ne-au fost superiori. in repriza a doua, am fost noi din toate punctele de vedere peste ei.”
In urma acestui rezultat, CSMS Iasi a ramas pe locul 17 in clasament, cu 6 puncte acumulate, iar etapa viitoare se va deplasa in Giulesti pentru confruntarea cu Rapid.
Sursa: digi24.ro
Foto: ziar.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii