A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716061010.3568.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasiul lupta impotriva hipertensiunii. Testeaza-ti gratuit tensiunea arteriala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
22-06-2012, ora 03:31

Iasiul lupta impotriva hipertensiunii. Testeaza-ti gratuit tensiunea arteriala

Articol de Alexandra Stefanescu

Societatea Romana de Hipertensiune organizeaza vineri, 22 iunie, ora 10.30, la Biblioteca Centrala Universitara “Mihai Eminescu”, etajul II, conferinta de presa cu tema: ”Iasiul lupta impotriva hipertensiunii arteriale”.

Prin intermediul acestui eveniment se va trage un puternic semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta aceasta afectiune si se vor oferi ultimele date cu privire la prevalenta HTA in Romania.

La eveniment vor participa prof.univ.dr. Maria Dorobantu, Presedintele Societatii Romane de Hipertensiune, prof.univ.dr. Ion Bruckner, presedintele Societatii Romane de Medicina Interna, prof.univ.dr. Eugen Mota, Presedintele Societatii Romane de Nefrologie si prof.univ.dr. Eduard Apetrei, Vicepresedintele Academiei de Stiinte Medicale.

Conferinta de presa face parte din Campania Nationala ”Viteza ucide... nu numai in trafic! Controleaza-ti tensiunea arteriala!”, editia Iasi 2012. Initiata de Societatea Romana de Hipertensiune, campania are ca scop informarea si educarea publicului larg referitor la preventia, diagnosticarea si controlul hipertensiunii arteriale.

In cadrul campaniei, in perioada 23-24 iunie, vor avea loc actiuni de testare gratuita a tensiunii arteriale. Astfel, intre orele 10.00 – 18.00, iesenii sunt asteptati in zona special amenajata din Piata Unirii, unde isi pot verifica gratuit tensiunea arteriala si pot primi sfaturi de la medicii prezenti despre modalitatile de preventie si control al acestei afectiuni.

Foto: ziare-pe-net.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
amalia,  24.08.2012 15:03

foarte bune campaniile astea. mai ales pt. ca hipertensiunea este unul dintre cele mai mari pericole pentru inima. Tata a ajuns la urgente anul trecut la Clinicco din Brasov. a facut un pre-infarct. nimeni nu se astepta la asa ceva. e adevarat totusi ca era destul de stresat in perioada aceea. A avut noroc ca a ajuns la timp si ca a dat de niste medici foarte buni

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii